Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ

Modern technológia a rákkutatás szolgálatában

A Culevit Kft. (korábban Immunal Kft.) mindig nagy hangsúlyt fektetett a kutatás-fejlesztési tevékenységre. A cég fontosnak tartja a folyamatos innovációt, melynek elengedhetetlen feltétele a modern és korszerű kutatóbázis. Ennek eredményeképpen 2009-ben Pécsen létrehozta modern Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központját a Pécsi Ipari Parkban.

A laboratóriumban folyó kutatás során – a speciálisan felkészült tudományos munkatársaknak és a XXI. századi igényeknek megfelelő műszerezettségnek köszönhetően – egyre több részletet sikerült megismerni a szabadalomban közzétett összetétel hatóanyagai – az Aktív Ráksejtpusztító Keverék –  rákos sejtekre kifejtett hatásáról: a Természetes Tumorellenes Védelemről.

A folyamatos kutatások, a termékek továbbfejlesztései a vállalat működésének alapjai, hisz ezek járulnak hozzá a vállalat küldetésének teljesítéséhez, azaz a daganatos betegek segítéséhez, a rákbetegek számára új készítmények, gyógyszerek kifejlesztéséhez.

Culevit Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ a Pécsi Ipari Parkban  dr-kulcsar-gyula-dr-czompoly-tamas-1

dr-kulcsar-gyula-dr-czompoly-tamas-  dr-kulcsar-gyula-4

dr-kulcsar-gyula-3  dr-kulcsar-gyula-2

Culevit Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ a Pécsi Ipari Parkban  Culevit Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ a Pécsi Ipari Parkban

Culevit Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ a Pécsi Ipari Parkban  Culevit Rákkutató- és Gyógyszerfejlesztő Központ a Pécsi Ipari Parkban

Facebook